Laatste nieuws

 

LUXOR LICHT heeft haar assortiment SMART LED wand- en plafondarmaturen up-to-date gemaakt. De prijzen van de LED SMART zijn sterk verlaagd en het assortiment is verder uitgebreid. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van deze serie SMART armaturen als standaard of met sensor, nood unit, oriëntatie licht en dim functie? Bekijk het assortiment in de catalogus neem contact met ons op.

 foto van LUXOR LICHT.

 

LUXORLICHT PRESENTEERT: DE SEVERA

Sinds kort heeft LUXORLICHT een nieuw, veelzijdig armatuur genaamd SEVERA in het assortiment opgenomen.
Het unieke van dit armatuur: het is een geheel gesloten waterdicht systeem (IP66 &IP69) wat zeer gemakkelijk aan te sluiten is doormiddel van een WIELAND of STUCCHI aansluiting.

foto van LUXOR LICHT.

 

LUXOR LICHT zoekt een Technisch commercieel medewerker binnendienst!

LUXOR LICHT is op zoek naar een enthousiaste technisch commercieel medewerker binnendienst. Kom jij ons team versterken?

Klik op de link om naar de vacature te gaan:

https://luxorlicht.nl/technisch-commercieel-medewerker-binnendienst/MADURO 60 wint prijs LED Applicatie 2017 in België

 door 

Tijdens het derde LED Event Belgium is de MADURO 60 van LUXOR LICHT BV door de bezoekers gekozen als LED Applicatie van 2017.

Met de MADURO 60 wordt een geheel nieuwe trend gezet op het gebied van professionele verlichting. De MADURO 60 is uitsluitend bedoeld voor toepassing op M600 systeemplafonds met zichtbaar profiel. Door het klik & fit montagesysteem kan de MADURO 60 eenvoudig en zonder aanpassing van de plafondtegels op ieder systeemplafond worden gemonteerd.

LUXOR LICHT BV heeft het bedenken en ontwikkelen geheel in eigen huis gedaan en alleen de productie uitbesteed bij een bedrijf in Den Bosch.

Bekijk hier alle technische details.

Bron: http://ledapplicatie.nl/

LUXOR LICHT VIERT ZEGE MET DE MADURO60!

29 November 2017 heeft LUXOR LICHT de prijs voor de beste LED-applicatie gewonnen met de MADURO60. LUXOR LICHT was aanwezig op de beurs LED Event in Mechelen, België en de MADURO60 is verkozen tot beste LED-applicatie 2017!

Ook 30 November was LUXOR LICHT wederom te vinden op het LED Event, dit maal in de Brabanthallen in ‘s-Hertogenbosch. De MADURO60 heeft hier de 2e plaats weten te bemachtigen. Voor meer informatie over de MADURO60 verwijzen wij u graag naar onze website, of neem gerust telefonisch contact met ons op.

www.luxorlicht.nl/maduro60

 


 

Luxor Licht op LinkedIn

Voortaan is Luxor Licht ook te vinden op LinkedIn. Volg ons om de laatste projecten & ontwikkelingen van Luxor Licht bij te houden!
https://www.linkedin.com/company/18304145/

Natuurlijk kun je ons ook nog steeds bereiken via de website en e-mail, neem gerust contact met ons op!
– info@luxorlicht.nl

 


Even voorstellen: Arthur Mulders

Ik ben student marketing op het Koning Willem I College. Als afsluiting van mijn opleiding mag ik een half jaar stage lopen als marketeer bij Luxor Licht. Een compact bedrijf dat met innovatieve lichtoplossingen gericht is op de toekomst. Hier wil ik meer dan graag mijn steentje aan bijdragen.
Ik omschrijf mezelf als gedreven persoon die graag samenwerkt en altijd op zoek is naar verbeteringen. Mijn motivatie voor het vak marketing is groot. Het schrijven van concrete marketingplannen, marktonderzoeken en bedenken van creatieve ideeën, zijn dingen die ik graag doe.

A.Mulders@luxorLicht.nl


Luxor Licht staat dit jaar op de vakbeurs Energie 2017

Luxor Licht staat dit jaar op de vakbeurs Energie. We zijn te vinden op stand nummer 04.C002, komt gerust langs om de laatste ontwikkelingen van Luxor Licht te bekijken. Tip: Meld u aan via de onderstaande link. Zo krijgt u gratis toegang tot de beurs. Wij hopen jullie allemaal te zien op onze stand. Tot 10&11&12 Oktober!

Tip: De nieuwste ontwikkeling van Luxor Licht is ook op de beurs te zien, de MADURO60

Maduro60


MADURO 60: ‘Dé lichtinnovatie van 2017’

In september is door LUXOR LICHT een nog nooit eerder vertoonde lichtoplossing geïntroduceerd.

Maduro60


Even voorstellen: Broos Peeters

Met ingang van 7 augustus ben ik in dienst gekomen als accountmanager van Luxor Licht.
Ik ben vele jaren werkzaam geweest als accountmanager voor o.a. Hager en Schneider-electric en heb mij daar vooral bezig gehouden met de verkoop van innovatieve concepten.
Mijn werkzaamheden voor Luxor Licht zullen zich vooral richten op de introductie en verkoop van een nieuwe verlichtingslijn MADURO 60.

broos.peeters@luxorlicht.nl


Per 1 mei is ons team versterkt met een nieuwe account manager. Graag stelt hij zich aan jullie voor;

Mijn naam is Stefan Klok ik ben 34 jaar oud en woon samen met mijn vrouw en 2 kinderen in Veldhoven. Per 1 mei 2017 ben ik in dienst bij Luxor Licht als accountmanager. Daarvoor ben ik ruim 7 jaar werkzaam geweest bij Kwantum als supervisor waarin ik verantwoordelijk was voor het aansturen van 3 vestigingen.

Kenmerkend voor mij zijn mijn doelgerichtheid, gedrevenheid en verantwoordelijkheidsgevoel. Als ik iets aanpak dan ga ik er voor de volle 100% voor en met mijn positieve uitstraling en enthousiasme heb ik het vermogen om andere mensen te inspireren en mee te krijgen in vernieuwingen.

Klantgerichtheid en persoonlijke aandacht staan bij mij hoog in het vaandel en ik vind het prettig om op basis van vertrouwen een band op te bouwen met mijn klanten.

Ik maak graag kennis met je. Neem gerust contact met me op, zodat ik je kan helpen met het vinden en toepassen van optimale lichtoplossingen.

s.klok@luxorlicht.nl


Luxor Licht heeft dit jaar weer deel  genomen aan de LEDEXPO Benelux

Luxor Licht heeft dit jaar weer deel genomen aan de LED-expo beurs. We waren te vinden op stand nummer J11. Na goede respons te hebben gehad, willen wij u bedanken voor uw bezoek.

LED_EmailBanner-17le255

 

Tribune_20160205

 

Luxor Licht levert verlichting voor tribune Hockey Club Den Bosch

Luxor Licht heeft de verlichting voor de tribune bij Hockey Club Den Bosch geleverd. Bij dit project is er rekening gehouden met de specifieke wensen van de opdrachtgever voor de binnenruimtes en de tribune. Zo is er een combinatie gemaakt van LED- en T5 verlichtingsarmaturen. Dit om aan alle wensen en eisen te voldoen. Onze complimenten gaan uit naar alle meegewerkte partijen en wensen HC Den Bosch veel plezier van deze prachtige tribune.

 
KINGSUN Stand2

KINGSUN introductie op Light&Building in Frankfurt

 

Het afgelopen jaar is via de media en op diverse Nederlandse beurzen het nieuwe verlichtingsmerk KINGSUN geïntroduceerd. Binnenkort vindt de Europese introductie plaats op de beurs Light & Building in Frankfurt. Graag nodigen wij u uit op deze beurs die plaatsvindt van 13 t/m 18 maart 2016.  De stand van KINGSUN bevindt zich in Hal 10, 1e etage, C51. Om een persoonlijke afspraak te maken op deze beurs kunt u zich via bijgaand formulier aanmelden. Klik hiervoor op aanmeldformulier. Wij kunnen u dan optimaal van dienst zijn op het door u gewenste tijdstip.

Led Noodunit LL2318

Luxor Licht breidt assortiment uit met led-noodunits

Luxor Licht breidt haar assortiment uit met verschillende noodunits ten behoeve van led-verlichtingsarmaturen die zijn voorzien van een aangesloten driver. Deze noodunits zijn speciaal ontwikkeld om op eenvoudige wijze een brede oplossing te kunnen bieden voor decentrale noodverlichting bij inbouwarmaturen. De inbouwarmaturen kunnen rechtstreeks op de noodunit worden aangesloten. Deze noodunit, UPS (uninterruptable power supply), is bij haar ontwerp al gebaseerd om tijdelijke stroomuitval bij 230 Volt te overbruggen. Het geïntegreerde batterijpakket kan, bij een volledig opgeladen batterij, een armatuur minimaal 1 uur op basis van 90 procent van het maximaal opgenomen vermogen laten branden. Het totaal opgenomen armatuurvermogen dient altijd lager of  gelijk te zijn aan de maximaal toelaatbare aansluitwaarde op de noodunit. De LL2318 realiseert dat voor een led-armatuur tot een maximaal opgenomen vermogen van 18 Watt. De LL2340 is bestemd voor led-armaturen met een maximaal opgenomen vermogen van 40 Watt.
bwpd2015

Ook dit jaar is Luxor Licht sponsor van de: Bommelerwaardse Paardendag

Op 22 augustus 2015 heeft het jaarlijkse evenement: Bommelerwaardse Paardendag plaatsgevonden. Ook dit jaar was het weer een groot succes. Luxor Licht is blij weer steentje te hebben mogen bijdragen aan dit mooie evenement.

 
Logo Kingsun

LUXOR LICHT introduceert KINGSUN als nieuw lichtmerk in EUROPA op de beurs ELEKTROTECHNIEK 2015 (Hal 10 A002)

Een van de meest toonaangevende leveranciers van verlichting in China is KINGSUN.

KINGSUN is sinds 1998 actief met LED verlichting. Begonnen met kerstverlichting en deze activiteit uitgebouwd tot een van de grootste leveranciers van verlichting op de Chinese markt. De fabriek kan het hele programma van verlichtingsbehoeften afdekken. Door LUXOR LICHT is gekozen om eerst het kwalitatief hoogwaardige buitenverlichtingsprogramma in de markt te introduceren. Tijdens de bekendmaking op de beurs LED EXPO Benelux in de Brabanthallen begin februari 2015 is deze keuze door de bezoekers duidelijk bevestigd. Inmiddels zijn al een aantal projecten met de Apollo buitenverlichtingsarmaturen gerealiseerd. Het is niet verwonderlijk dat hier een grote vraag is naar kwalitatief hoogwaardige LED buitenverlichtingsarmaturen die hun kwaliteit reeds lang bewezen hebben. In China is inmiddels meer dan 10.000km autoweg door KINGSUN met LED verlicht, evenals een aantal grote tunnels, bekende gebouwen en objecten. Met het programma robuuste  buitenarmaturen kunnen de volgende toepassingen worden afgedekt:  autowegen, hoofdwegen (binnen- en buiten de bebouwde kom), woonwijken, fietspaden, tunnels, terreinen, parken en het aanlichten van architecturale objecten. Voor iedere applicatie is een eigen ontwerp te maken, zowel qua lichtniveau, aansturing als de keuze in LED’s (ook RGBW).  Ideaal voor architecten.

elektrotechniek 2015

 

Het is weer zover! Ook dit jaar staat LUXOR LICHT op de Beurs Elektrotechniek 2015 te Utrecht.Van dinsdag 29 september  tot en met vrijdag 2 oktober.LUXOR LICHT verwelkomt u graag op onze stand in hal 10 (10.A002)

Klik hier voor gratis entree!

led-logo15

De waterdichte armaturen WDPR IP66 zijn uitgebreid met de serie FUTURA. De FUTURA armaturen zijn speciaal ontwikkeld voor de standaard lengten van de lineaire SAGA LED modules. De armaturen zijn iets korter dan de gewone standaard waterdichte armaturen waardoor donkere plekken aan de kopse zijden worden vermeden en mooie doorlopende lichtlijnen kunnen worden gemaakt. Met de FUTURA LED armaturen kan een energiebesparing t.o.v. T5 lampen worden bereikt tot ca.40%. De Led modules zijn in 2 aaneengesloten rijen geplaatst op de reflectorplaat. Door de toepassing van de hoog licht doorlatende translucent lichtkap met prisma’s ontstaat een mooi gelijkmatig lichtbeeld. De grijze behuizing is vervaardigd uit slagvast polycarbonaat. De translucent lichtkap is van slagvast, UV gestabiliseerd, polycarbonaat (PC). Bij toepassing in verhoogde omgevingstemperaturen (ta max. 45  ͦC) wordt de grijze behuizing van de FUTURA geleverd met geïntegreerde aluminium koelribben (AL).

De toegepaste LED modules leveren een maximale systeem efficiency tot 128 Lm/W, met een CRI>80, een CCT = 4000K en een levensduur van 50.000 uur (L70).

Bron: LEDmagazine.nl