Led inbouw – Algemeen

RIVA LED ECO

RIVA LED ECO

De LED ECO armaturen zijn voorzien van kwalitatief hoogwaardige LED modules (OSRAM, Samsung of Philips) Microprisma Opaal Plexi met een kleurweergave van Ra>80 of Ra>90(op aanvraag). Leverbaar in de volgende kleurtemperaturen: warmwit(WW) 3000K en neutraal wit (NW) 4000K. Deze armaturen zijn geschikt voor montage in systeemplafond M600 met zichtbaar T-profiel en voor inbouw in gipsplaatplafonds (set montagebeugels apart bijbestellen).

Lees verder
RIVA LED LOUVRE

RIVA LED LOUVRE

De RIVA LED LOUVRE armaturen zijn voorzien van kwalitatief hoogwaardige LED modules (OSRAM, Samsung of Philips) afgeschermd met een hoogglans of matte dubbel-parabolische optiek. Door het gebruik van de optiek wordt een UGR lager dan 17 gehaald.

Lees verder
LED wings indirect

WINGS LED

Deze WINGS LED inlegarmaturen zijn bij uitstek geschikt voor het verlichten van kantoren, vergaderruimten, schoollokalen, winkels, hotelruimten, verkeerszones etc. Zeer goed toe te passen voor zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten in een M600 systeemplafond.

Lees verder
led panel

LED Panel

De LED PANEL SQUARE (LPS) inlegarmaturen zijn voorzien van kwalitatief hoogwaardige LED modules met een kleurweergave van Ra>80 en zijn leverbaar in de volgende kleurtemperaturen:warmwit(WW) 3000K, neutaal wit (NW) 4000K en koelwit(KW) 6500K.Deze inbouwarmaturen zijn geschikt voor montage in systeemplafond M600 met zichtbaar T-profiel. Voor de goede gelijkmatige lichtverdeling wordt van een optische kunststof gebruik gemaakt.

Lees verder
Downlight LED

LED Downlight

De LD Led Downlight is bijzonder geschikt voor het verlichten van algemene ruimten zoals o.a. entrees, hallen, gangen, garderobe, lobbies of toiletten. Aan het esthetisch uiterlijk is veel aandacht besteed net als aan de technische details. Zo is de driver in de armatuur behuizing geïntegreerd waardoor directe aansluiting op het net mogelijk is.

Lees verder
LL2318

LED Noodunit 2318/2340

Noodunit, EPS met accupack tbv LED-verlichtingsarmaturen. Door 230V output is deze noodunit zeer veelzijdig inzetbaar.

Lees verder

Geef een reactie