Led opbouw/pendel – Industrie

wdprpc led4

WDPRPC LED

• Armatuurbehuizing is van slagvast en hittebestendig grijs polycarbonaat en de refractorkap is van speciaal translucent UV bestendig slagvast polycarbonaat (IK 10) met extreem hoge lichtdoorlating.

• Elektronische LED componenten zijn gemonteerd op een hitte verzamelende aluminium reflector, welke is vastgeklikt op de behuizing met behulp van polyamide afstand houders.

Lees verder
futura NB 1

WDPR ALLORA  LED Narrow Beam

Dit spatwaterdichte armatuur is bijzonder geschikt voor industriële toepassingen met hoge hoogtes bedrijfshallen, magazijnruimtes, werkplaatsen etc. De IP66 classificatie zorgt voor een spatwaterdicht en stofdicht armatuur. Door gebruik van de diepstralende hoogglans reflector wordt een smalle bundel gecreëerd. De behuizing is gemaakt van polycarbonaat wat een slagvastwaarde heeft van IK10. In de behuizing zijn aluminium koellichamen aangebracht die de warmte van de elektronica zeer efficiënt afvoeren. Door gebruik van Philips Fortimo modules en Philips Xitanium drivers is een zeer hoogwaardig armatuur ontwikkeld.

Lees verder
wdprpc futura

WDPR ALLORA LED

Dit spatwaterdichte armatuur is bijzonder geschikt voor industriële toepassingen zoals garage, parkeervoorzieningen, werkplaatsen, bedrijfsruimtes etc. De IP66 classificatie zorgt voor een spatwaterdicht en stofdicht armatuur. De behuizing is gemaakt van polycarbonaat wat een slagvastwaarde heeft van IK10. In de behuizing zijn aluminium koellichamen aangebracht die de warmte van de elektronica zeer efficiënt afvoeren. Door gebruik van Philips Fortimo modules en Philips Xitanium drivers is een zeer hoogwaardig armatuur ontwikkeld.

Lees verder
High bay LED 400W

HIGH BAY LED Klokarmatuur

Hoogwaardig LED High Bay armatuur. Om een lange levensduur en lage lichtterugval te garanderen is deze serie armaturen voorzien van een geavanceerde koeling welke gebruik maakt van het “heat-pipe” principe. Hierdoor wordt warmte snel bij de LED’s afgevoerd en door middel van het, uit geanodiseerd aluminium opgebouwde, koellichaam aan de omgeving afgegeven. Er is gebruik gemaakt van Philips Lumileds Rebel ES LED’s welke worden gevoed door middel van Meanwell drivers.

Lees verder
MBA LED Alu2

MBA LED

De MBA aluminium LED armaturen IP54 zijn speciaal ontwikkeld om bestaande conventionele industriële verlichting te vervangen. Naast renovatieprojecten zijn deze armaturen goed toe te passen in de nieuwbouw. De elegante vormgeving herbergt een lichtgewicht industrieel verlichtingsarmatuur voorzien van 2 aluminium bevestigingsbeugels. De LEDs worden afgeschermd door een hoog lichtdoorlatende diffuser zonder dat de afzonderlijke LEDs worden waargenomen.

Lees verder
floodlight LED 100W

STAPP LED Flood

De STAPP FLOOD armaturen zijn speciaal ontworpen voor het aanlichten van terreinen, velden, gebouwen. Door het gebruik van een lens per LED kan er een grote variatie aan bundels worden verkregen. Het armatuur is voorzien van een geavanceerd koelsysteem dmv ‘’heatpipe technologie’’.

De zeer solide behuizing van aluminium en veiligheidsglas als afscherming zorgt voor bescherming tegen alle weersinvloeden.

Lees verder
vandal LED1

Vandal LED

Stofbestendig en vandaal bestendig LED armatuur. Vervaardigd uit 1mm dik staal met een RAL 9006 poedercoating. Voorzien van een polycarbonaat afscherming (opaal).  Zeer stevig en energiebesparend. Armatuur is ontworpen om tegen een solide plafond te monteren of met muurbeugels* aan een solide muur. Armatuur is voorzien van veiligheidsschroeven. IP54, CRI >80, kleurtemperatuur 4000K

Lees verder