Led opbouw/pendel – Sport

LED SPORT (3) - kopie

ROSA LED Sport

De LED SPORT opbouwarmaturen zijn speciaal ontworpen voor gymlokalen, sporthallen en vele andere toepassingen waarbij een armatuur door een bal geraakt kan worden. Deze rechthoekige metalen armaturen met afgeschuinde hoeken zijn voorzien van een witte poedercoating. Voor de behuizing is alleen metaal toegepast. Ter bescherming van de LED modules is per strook een versterking van 3 metalen draden opgenomen in de wit metalen roosterafscherming.

Lees verder
rosa sport refl LED

ROSA SPORT LED REFLECT

De SPORT LED REFLECT opbouwarmaturen zijn speciaal ontworpen voor gymlokalen, sporthallen en vele andere toepassingen waarbij een armatuur door een bal geraakt kan worden. Deze rechthoekige metalen armaturen met afgeschuinde hoeken zijn voorzien van een witte poedercoating. Voor de behuizing is alleen metaal toegepast.

Lees verder
STAPP FLOOD LED 100w

LUXOR LED FLOOD LIGHT

De LUXOR LED FLOOD LIGHT is speciaal ontworpen voor het aanlichten van padelbanen. Door het gebruik van een lens per LED kan er een grote variatie aan bundels worden verkregen. Het armatuur is voorzien van een geavanceerd koelsysteem.

De zeer solide behuizing van aluminium en veiligheidsglas als afscherming zorgt voor bescherming tegen alle weersinvloeden.

Lees verder