Led opbouw/pendel

ROSA LED 2

ROSA LED

De LED armaturen zijn voorzien van kwalitatief hoogwaardigeLED modules met een kleurweergave van Ra>80 of Ra>90 Microprisma Opaal Plexi (op aanvraag) leverbaar in de volgende kleurtemperaturen: warmwit(WW) 3000K, neutraal wit (NW) 4000K en koelwit(KW) 6500K.

Lees verder
smart schuin

SMART LED

SMART ronde opbouwmaturen LED IP40 Binnenarmaturen rond, met en zonder BEWEGINGSSENSOR
• Armatuur behuizing van wit aluminium met opalen kap van versterkt acrylaat en voorzien van bajonetsluiting• Armaturen worden standaard geleverd met elektronische driver en 0,5W Samsung leds in de kleur 830• Uitvoering met sensor voor instelling van: afstand (max. 15m), tijd (5sec.- 25 min.) en daglicht (2 – 30 Lux) verkrijgbaar voor 18W, 24W en 30W• Nooduitvoering (1h) verkrijgbaar voor 18W

Lees verder
SMB LED1

SMB LED

De SMB LED armaturen zijn zeer geschikt voor vele toepassingen binnen. Door de hoge lumen output en laag energiegebruik is dit armatuur ook bijzonder geschikt voor vervanging van conventionele verlichting. Door de translucent afscherming wordt een mooi egaal lichtbeeld verkregen en zijn de LED’s afzonderlijk niet zichtbaar.

Lees verder
MBA Alu2

MBA LED

De MBA aluminium LED armaturen IP54 zijn speciaal ontwikkeld om bestaande conventionele industriële verlichting te vervangen. Naast renovatieprojecten zijn deze armaturen goed toe te passen in de nieuwbouw. De elegante vormgeving herbergt een lichtgewicht industrieel verlichtingsarmatuur voorzien van 2 aluminium bevestigingsbeugels. De LEDs worden afgeschermd door een hoog lichtdoorlatende diffuser zonder dat de afzonderlijke LEDs worden waargenomen.

Lees verder
REX tracklight2

Track Light REX LED

Tracklight, 230V.-Behuizing van aluminium. inclusief driver-niet dimbaar-wattage: 15 Watt of 25 Watt-Lumenoutput 1400lm (15W) of 2200lm ( 25W)

– uitsralingshoek 15, 38 of 60 graden

– CRI >83

– IP20

– levensduur 30.000 uur

– kleurtemperatuur 3000 kelvin

Lees verder
Basic SMART LED

Basic SMART SENSOR LED

Rond opbouwarmatuur bijzonder geschikt voor algemene ruimtes, als toiletgroepen, gangen, trappenhallen, keukens. Armatuur kan zowel aan de wand als tegen plafond gemonteerd worden. Opalen kap is bevestigd door middel van bajonetsluiting. Armatuur is gemakkelijk schoon te maken.

Door toepassing van een sensor kan het armatuur schakelen op: daglicht en beweging.

Lees verder
LL2318

LED Noodunit LL2318/ LL2340

Noodunit, EPS met accupack tbv LED-verlichtingsarmaturen. Door 230V output is deze noodunit zeer veelzijdig inzetbaar.

Lees verder

Geef een reactie